Stemtraing en -expressie voor bedrijven

Het geven van presentaties of spreken voor een grote groep vinden veel mensen heel moeilijk. Door de juiste houding, ademtechniek en stemgebruik krijgt men zelfvertrouwen. Bedrijven, instellingen en groepen kunnen een op maat gemaakte cursus(dag) volgen waarin aandacht wordt besteedt aan stemtechniek, volume, stemexpressie, verbeeldingskracht en zelfvertrouwen. Ook komen aan de orde: houding, klank- en resonansoefeningen, ademsteun, ritme, improvisatie en zingen. Spelenderwijs zal het stemgebruik worden gestimuleerd en geprikkeld tot vele vocale activiteiten.

Teambuilding met lijf en leden

Deze korte workshop is te boeken als bedrijfsuitje. Op ludieke wijze worden zangtechnieken eigen gemaakt. Niet alleen ademtechniek maar ook veel rek- en strekoefeningen en geschud met het lijf. Als klap op de vuurpijl gaan collega’s een canon zingen en komt ook de baas in beweging. Zijn we eenmaal ingezongen dan wordt uitgebreid aandacht besteedt aan het inleven van een lied. De muzikale begeleiding komt van een pianist of accordeonist.

Voor informatie over tarieven voor de dagcursus ‘Stemtraining voor bedrijven’ of ‘Teambuilding met lijf en leden’ kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.