Serieus leren zingen

Zangles bij Zingen is heerlijk is vanaf de eerste les zingen. Dus geen saaie theorie terwijl de oefeningen zich tot maximaal een kwartier per les beperken. Het zingen gebeurt in het tempo dat past bij je eigen kunnen. Of je nu pas komt kijken of al gevorderd bent, na enige lessen bereik je al een behoorlijk resultaat.

Bij Zingen is heerlijk wordt serieus aan je zangstem gewerkt. Het is belangrijk dat leerlingen zich serieus inzetten om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Het betekent minstens één maal per week naar zangles komen, bereid zijn om naar adviezen te luisteren, thuis oefeningen doen en de tijd nemen om liedteksten uit het hoofd te leren. Iedereen die zich op deze manier inzet zal aan zingen veel plezier beleven en op een steeds hoger niveau komen.

Lichtenberg® methode

Adriaen is zich aan het bekwamen in de Lichtenberg® methode: een ontdekkingstocht naar de natuurlijke stem. Deze methode biedt zangers handvatten om vrij en onbezwaard te zingen. Dit doe je door je zintuigen en verbeelding te onderzoeken en te stimuleren in plaats van je stem door techniek proberen te beheersen.

“… na vele jaren zangles bij Adriaen kan ik behoorlijk goed zingen, maar toch leer ik nog elke les weer iets bij. Dat is ook wat zingen zo leuk maakt.
Maarten Dekker.”

Stemtraining voor sprekers

Stemtraining voor sprekers is bedoeld voor mensen die vaak presentaties geven of publiek toespreken. Ook voor toneelspelers is het erg nuttig. Door stemtraining leer je de expressie, de klankkleuren en het timbre van je stem kennen en op de juiste manier toepassen. Door je stem goed te gebruiken met de juiste ademsteun komt je verhaal veel duidelijker over en blijft je publiek geboeid luisteren. Stemtraining kan individueel of in een workshop gegeven worden.